طريقة عمل كيكة التوت
 - 1½ كوب دقيق

- ¾ كوب توت
- ½ كوب زبدة مجمّدة مقطعة لشرائح
- ¼ ملعقة صغيرة بيكينج بودر
- ½ ملعقة صغيرة ميه
- ½ ملعقة صغيرة ملح
- ½ كوب سكر
- صفار بيضة
- رشة قرفة
اخلطي الدقيق مع السكر والبيكينج بودر والملح مع بعض كويس، وبعدين ضيفي عليهم القرفة واستمري بالخلط، وبعد كده ضيفي عليهم الزبدة واخلطيهم مع بعض كويس لحد ما يتجانس الخليط.
ضيفي على العجينة صفار البيض واخلطيهم مع بعض كويس، وبعد كده ضيفي عليهم الميه واستمري بالخلط لحد ما يتجانس الخليط، وبعدين افردي نصف الخليط في الصينية، وبعدين ضيفي عليها التوت ثم ضيفي باقي الخليط، وبعدين دخلي الصينية فرن ساخن وسيبيها لمدة من 30- 35 دقيقة، وبعدين سيبيها تبرد شوية، وقدميها.

إرسال تعليق

ملحوظة: يمكن لأعضاء المدونة فقط إرسال تعليق.

 
Top