طريقة عمل الزبادي
كيلو لبن
- كوب زبادي
سخني اللبن جامد لدرجة الغليان، وبعدين ارفعيه من النار لحد ما يبقى دافي.
قلّبي علبة الزبادي كويس أوي؛ لحد ما تبقى سايلة زي اللبن.
صبّي الزبادي في اللبن، وقلبيهم مع بعض كويس أوي.
بعد كده صبي اللبن في أكواب وحطيهم على صينية، وغطيهم بقطعة قماش.
سخّني الفرن لمدة دقيقتين، وبعدين اطفيه، ودخّلي الصينية بالأكواب في الفرن لمدة 4- 6 ساعات، أو لحد ما يتخمر، وبعدين دخليه التلاجة.

إرسال تعليق

ملحوظة: يمكن لأعضاء المدونة فقط إرسال تعليق.

 
Top